Beste relatie,

Het coronavirus houdt ons allemaal in zijn greep. De impact is groot en ontwricht momenteel in hoge mate onze samenleving. Wereldwijd wordt getracht het virus in te dammen en uit te roeien en krijgen we nieuwsberichten uit allerlei bronnen en updates van ons kabinet over nieuwe regels en afspraken.

Ook bij High Touch wij ontkomen we er niet aan. We stimuleren elkaar wijs en sociaal te zijn en preventieve maatregelen te nemen om onze families, klanten, kandidaten en onszelf te beschermen tegen deze infectie. We zetten gezondheid en veiligheid voorop. Ook gaan we er alles aan doen de zakelijke impact van deze pandemie voor u zo veel mogelijk te beperken.  We gaan door met onze werkzaamheden, zij het op een andere wijze. Het team staat hoogst persoonlijk voor u paraat om u waar mogelijk te ondersteunen. Opdrachtgevers en kandidaten bieden we met onze geavanceerde, hoogwaardige digitale tools, ook nu – zonder persoonlijk contact – de helpende hand.

Dat kan snel en effectief omdat we al jarenlang exclusief werkzaam zijn in de agrofood, FMCG etc. We kennen de mensen in deze sectoren op ons duimpje en boeken daardoor goede resultaten. We blijven u dus professioneel ondersteunen en dragen ons steentje bij om de verspreiding van het virus te voorkomen.

Neem gerust contact met ons op wanneer u nog vragen heeft. Of hoe wij onze diensten naadloos kunnen laten aansluiten op uw coronabeleid. Zo blijft onze samenwerking soepel, veilig en slagvaardig.

Wij wensen u sterkte in deze onzekere periode. Houd uw gezondheid en welzijn in de gaten!

Hartelijke groet,

Wilko Grievink