Ontmoet ons in San Francisco samen met de leiders van de internationale voedingsbedrijven, VC-investeerders, startende food-techbedrijven en ‘knappe koppen’ uit de wereldwijde landbouw. Van 17 t/m 18 maart wordt hier de World Agri-tech gehouden en van 19 t/m de 20 de  Future Food-tech. De top van de wereldwijde voedingswereld én HighTouch is aanwezig. Sterker nog, HighTouch is sponsor van beide evenementen.

Internationaal in agri en food
Het is onze ambitie uit te groeien tot een internationaal bureau voor agrofood, health en life science. Waar kun je dan beter aanwezig zijn dan op de plek waar ‘de’ senior leaders uit alle werelddelen elkaar ontmoeten. Het zijn de mensen die gepassioneerd zijn over mensen, over agro/food, over een bijdrage leveren aan het op verantwoorde wijze voeden van de alsmaar groeiende wereldbevolking. De mensen die willen helpen een gezonder en duurzamer voedselsysteem te bouwen.

Ongewoon gewoon
We willen in heel Europa mensen bij bedrijven en mensen met specifieke vaardigheden in de agri en food,  met elkaar te verbinden.  Dat doen we nu al als internationaal searchbureau in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. En niet zonder resultaat. Steeds vaker weet men ons te vinden en slagen onze zoektochten naar de juiste mensen. Verfrissend wordt onze uiterst persoonlijke aanpak genoemd, zeg maar onze ongewoon gewone aanpak. Die van het heldere gesprek en de open wijze van communiceren van mens tot mens.

Senior partners gezocht
Voor de verdere internationale uitbreiding van HighTouch zijn we voortdurend op zoek naar senior partners. Naar mensen die zich herkennen in de persoonlijke aanpak van HighTouch en altijd al wilden starten in de executive search.
Interesse?  Neem contact op met Wilko Grievink via e-mail (wilko.grievink@hightouch.nu) of Ellen Pütz via e-mail (ellen.putz@hightouch.nu)