Wilko over HighTouch

Wilko Grievink is oprichter/directeur van HighTouch. Het is zijn passie getalenteerde mensen in contact te brengen met organisaties die hun ambities vleugels willen geven. Wilko komt uit de sector agri en food en kent die als zijn broekzak. Enige tijd geleden maakten we een beeldverslag van een interview met Wilko. Daarin maakt hij de hoogstpersoonlijke aanpak en visie van HighTouch nog eens extra duidelijk. Bekijk hier de (korte) filmopname van het gesprek met Wilko.

Onderwerpen uit de film

Wilko over openheid

In alles wat bij HighTouch gebeurt herken je het belang van goede communicatie. Oprechte communicatie. Al bij de allereerste kennismaking staat openheid centraal. Vertel hoe je in het leven staat. Wat belangrijk voor je is en waar je goed in bent. Welke toegevoegde [...]

Wilko over een eerste indruk

De eerste indruk van een bedrijf spreekt boekdelen. Je loopt naar binnen en je voelsprieten staan op scherp. Wat is dit voor type bedrijf. Hoe gaan ze hier met elkaar om. Wordt er gelachen. Is de ontvangst prettig en gastvrij. Hoe verloopt het [...]

Wilko over een bedrijfsbeeld

De eerste indruk van een bedrijf spreekt boekdelen maar is natuurlijk niet het complete boekwerk. Gesprekken met commissarissen, directie, management en mensen op kantoor en werkvloer completeren het plaatje. Je moet voorkomen dat je alleen op je gevoel afgaat want dat is maar [...]

Wilko over geslaagde opdrachten

Bij HighTouch gaat het niet om het even opvullen van een vacature. Of een even baan weggeven aan een kandidaat. Nee, we zoeken en vinden de ultieme match. Een overeenkomst tussen werk dat gedaan moet worden en een kandidaat die dat goed kan. [...]

Wilko over de klantvraag

Wanneer een bedrijf op zoek is naar een directeur of manager kijken we eerst waar dat bedrijf vandaan komt. Waar het staat en waar het heen wil. Hoe vertaalt de visie en strategie van dat bedrijf zich naar mensen en organisatie. Op basis [...]

Wilko over persoonlijke aanpak

Bij HighTouch staat de persoonlijke aanpak centraal. Een goed gesprek met mensen is daarbij cruciaal. Een gesprek waarbij zakelijk en privé volledig in elkaar overlopen. Je bent als mens immers een individu, een compleet persoon. Die kun je niet scheiden op basis van [...]

Wilko over agri en food

Als je het hebt over agri en food weten we bij HighTouch exact hoe de hazen lopen. Alle onze medewerkers hebben in deze branche als leidinggevende gewerkt of zijn aandeelhouder geweest. Een vereiste volgens Wilko. Je moet ervaring hebben en precies weten wat [...]

Wilko over leiderschap

Wanneer een bedrijf op zoek is naar een directeur of manager kijken we eerst waar dat bedrijf vandaan komt. Waar het staat en waar het heen wil. Hoe vertaalt de visie en strategie van dat bedrijf zich naar mens en organisatie. Niet elk [...]

Wilko over langdurige klantrelaties

Eenmaal een relatie met HighTouch, dan ook een langdurige relatie. Meestal voor jaren. Beiden kanten investeren in tijd en geld om elkaar goed te leren kennen. We kennen het bedrijf van onze relatie door en door, weten waar het staat en waar het [...]

2019-11-16T14:33:37+01:00
Go to Top