Uit de recente analyses van het CBS en TNO blijkt dat freelancers zeer tevreden en gelukkig zijn met hun positie op de arbeidsmarkt. Uit onderzoek blijkt dat 81% van de mensen tevreden is met hun werk en bij 71% sluit het werk vaak ook beter aan bij de vaardigheden. De zzp’er is over het algemeen zeer bevlogen, heeft meer autonomie en gevarieerder werk dan een werknemer. Uit onderzoek blijkt dan ook dat de burn-outklachten bij zzp’ers lager ligt dan bij werknemers.

Uit de cijfers van het CBS blijkt verder dat opdrachtgevers nog steeds groei verwachten in het aantal interimmers die zij nodig hebben voor opdrachten, zowel via bemiddeling als rechtstreeks.

HighTouch heeft met haar interimplatform een unieke groep interimmers verenigd in meerdere disciplines binnen de agro & food. Of het nu om finance, marketing, sales, operations, supply chain of andere zaken gaat; wij kunnen altijd de juist interimmer voor uw opdracht bemiddelen.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak, mensen zijn geen wandelende CV, mensen hebben een persoonlijkheid en als extra bagage hebben zij een CV. De match tussen opdrachtgever en interimmer komt voornamelijk tot stand op basis van een persoonlijke match. Die persoonlijke match, daar staat HighTouch voor. Mensen hebben vaak uitzonderlijke kwaliteiten die je niet altijd op een CV terug kunt vinden, hoogstpersoonlijk contact, dat is onze aanpak!