Belgen samen met Nederlanders. Hoe werkt dat?

Deze exclusieve workshop is bedoeld voor senior management, aandeelhouders, bestuurders en commissarissen van foodbedrijven in België en Nederland.

Belgen en Nederlanders… Wij verstaan elkaar, maar begrijpen we elkaar ook? Tijdens deze exclusieve workshop van HighTouch, gaan we op zoek naar het antwoord. Want hoewel België en Nederland op het eerste gezicht veel gemeen hebben, zijn er wel degelijk interculturele verschillen waar u rekening mee moet houden.

Waarin verschillen de Belgische waarden en normen van de Nederlandse? Wat werkt bij het zakendoen en wat vooral niet? Waar moet u rekening mee houden als u als Nederlander een bedrijf in België leidt of wilt overnemen? En hoe zit dat wanneer u Belg bent en in Nederland opereert?

Keynote sprekers Nils van Dam en John Van de Par laten u kennis maken met inspirerende cases en nieuwe inzichten. In een gezamenlijke paneldiscussie wisselen we met elkaar van gedachten. Succes verzekerd!

Bekijk de PDF voor het volledige programma van 24 april!